Home »

 
 

SDS – GE 6504

 

тук ще намерите ценни съвети за …

Bosch Security Systems, Inc, производителят предлага пълна гама от висококачествени решения за сигурност на системата, обяви пускането на Bosch Divar XF Hybrid Digital Video Recorder (DVR). Тази вградена Bosch Divar XF DVR предлага на крайните потребители бъдещето доказателство на инвестициите, като позволява лесна миграция към IP – подкрепа осем или 16 аналогови камери и до осем H.264 видео потоци IP.

Bosch Divar XF DVR Digital Video Recorder предлага висококачествени изображения за преглед в реално време, така и записаното видео с пълна 4CIF (D1 720 х 480 пиксела) резолюция на всички канали. Разполагащ с напреднала технология за компресия H.264, Bosch Divar XF DVR намалява система честотна лента и изисквания за съхранение – намаляване на разходите за съхранение с до 30 процента в сравнение с DVR системи, които използват традиционния MPEG-4 кодиране.

“Bosch Digital Video Recorder” е оборудван с RAID-4 технология, видео се съхранява на четири вътрешни твърди дискове, за да се осигури максимална защита на записаното видео и дава непрекъснат надеждността на системата, дори и в случай на диск недостатъчност. Дисковете са достъпни от предната част на устройството, за да направи по-лесно за техници да обслужват Bosch Divar XF и да се осигури гъвкавост, за да добавяте устройства или дискове с по-голям капацитет, когато е необходимо. Капацитет може да се разшири до 4 терабайта с комплект за разширяване на съхранение Bosch.

 

Няма коментари

Тук може да зададете вашите въпроси.

Публикувай коментар


 

ПРОМОЦИИ