Home »

 

ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ

 

POJAROПожароизвестяване Съоръжения ООД, е канадската компания, която произвежда пълна гама от пожароизвестителни алармени топлина за световния пазар. На THERMOFLEX продуктова група включва стандартни датчици, както и детектори за опасни места и приложения влага. Всеки детектор са  на разположение в една или няколко схеми с отворени и / или затворени конфигурации за контакт. Представката “CR” в номера на модела показва скоростта на възхода и фиксирана работна температура. Представката “CF” обозначава фиксирана температура. Стандартни фиксирани температурни настройки са 135 и 200 градуса F. обаче единици, определени на 187 градуса F. и 274 градуса F., също са достъпни.

Моделът CR 135 е комбинация скоростта на Възход и детектор с фиксирана температура. Набор от нормално отворени контакти ще се затваря, когато температурата на тавана се увеличава (минимум) размер на 8,4 градуса по Целзий (15 Е. градуса) на минута. Затварянето на контакти инициира поредица пожароизвестяване. Независимо от скоростта на увеличение операция, температура на фиксираната част се състои от пружина бутало, задържани от стопяема сплав, която се освобождава, когато тавана температурата достига 57 градуса по Целзий (135 градуса по Фаренхайт). Когато е освободен, буталото удря контакти и да ги държи затворени.

Модел CF 135 е фиксирана температура само детектор. Фиксираната част на температурата се състои от пружина бутало, задържани от стопяема сплав, която се освобождава, когато тавана температурата достига 57 градуса по Целзий (135 градуса по Фаренхайт). Когато е освободен, буталото удря нормално отворен набор от контакти и ги държи затворени. Разстояние върху непрекъснат таван е 40 ‘(12,5 м). CF 135 се идентифицира с черна точка на неговата перка топлинен колектор.

Моделът CR 200 е комбинация скоростта на Възход и детектор с фиксирана температура, която работи по същия начин като CR 135, с изключение на това, че фиксираната част на температурата освобождава, когато тавана температурата достига 93 градуса по Целзий (200 градуса по Фаренхайт) .. Разредка параметри за скоростта на нарастване е 70 “(22 метра). Част е фиксирана температура 25 “(7.62 метра). CR 200 е идентифициран от бялата точка на своя топлинен колектор перка.

Модел CF 200 е фиксирана температура само детектор. Фиксираната част на температурата освобождава, когато тавана температурата достига 93 градуса по Целзий (200 градуса по Фаренхайт). Разстояние е 25 “(7.62 метра). CF 200 се идентифицира с черна точка и бяла точка на перка топлинен колектор.

Нормално затворен Контакти, всеки детектор в тази серия е на разположение в нормално отворени (най-често) или нормално затворени контакти. Номера на модела не отразява Нормално отворен конфигурация обаче наставката “C” обозначава обикновено са закрити, например “CR 135 C” описва скоростта на повишение / фиксирана температура на детектора, слели са на 135 градуса. Ф., с нормално затворени контакти.

Инженеринг Спецификация: THERMOFLEX Модел CR 135 автоматични курс на етажност и топлинните датчици се инсталира в области, където околни температури не надвишават 100 градуса F. В области, където външната температура е над 100 градуса F., но не може да надвишава 150 градуса F. , посочете CR 165 единици. Ако температури на околната среда надвишава 150 градуса F., уточни CR200 или CF285. В райони, където внезапно повишаване на температурата на тавана са нормални, посочете фиксирана температура Само единици, с подлепващи настройки на 135 градуса F., 165 градуса F. 200 градуса F., или 285 градуса F. скоростта на увеличение операция откликва повишение на температурата на 15 градуса F. (8,4 ° С.), на минута. THERMOFLEX детектори се монтират в райони, където условия на околната среда, включително прах, пари, насекоми и др., Ще предизвикат йонизация или фотоелектрически детектор тип, за да започне фалшива тревога.

Всички кабели трябва да бъдат инсталирани в съответствие с местната електрическа кодекс използвате одобрен кабел, AWG 18 минимум. Започнете електрическите връзки с източване на около 1 “(2.5 см). От края на всеки проводник. Поставете оголената край в теленото запазване дупка в лентата на терминала, увийте по посока на часовниковата стрелка около клемния винт и затегнете. Окабеляване Circuit трябва да бъдат разбити на всеки терминал, за да се гарантира правилното надзор.

ПОЖАРНИ  ЦЕНТРАЛИ

Функции:

- 2 пожароизвестителни линии
- 2 контролируеми изхода
- 2 релейни изхода за пожар
- 1 релеен изход за повреда
- място за акумулатори 2x12VDC/7Ah
- вградена клавиатура за програмиране
- часовник
- енергонезависим архив
- течнокристален дисплей 1х16
- избор на език (български, руски, английски)
- вграден захранващ модул

ПОЖАРНИ  ДАТЧИЦИ

 

 

 

 

 

FD 3020 – пожароизвестител топлинен диференциален, температурен клас A2R или BR. Пожароизвестителат е съвместим с основи серия 3000

захранващо напрежени - 12-30 VDC
ток в дежурен режим - 40 μА
ток в пожар с основи 3000 и 3000D - 8-25 mA
ток в пожар с основи 3000R,3000DR и 3000L - 18-55 mA
клеми - сечение 0.8-2.5мм2
- оперативна температура - -10о С до 55о С
- чувствителност - в съгласно EN54-5 клас A2R или BR

 

 АКСЕСОАРИ

Описание:
Предназначен е за дублиране на светлинния сигнал от задействан автоматичен пожароизвестител.

Централно разположеният светодиод (f10 mm) и специално проектирания рефлектор осигуряват
максимална видимост.

 

Няма коментари

Тук може да зададете вашите въпроси.

Публикувай коментар