Home »

 

ОХРАНА НА СТОКИ

 
EASНа SUMAX AM660 е акрилна тегло светлина, все още здрава антена перфектно съвпадение вашия магазин интериор и без obtrusively изпълнява своята задача.
AM660 на SUMAX съчетава AM основава 58 KHz статия наблюдение с интегриран посетител преброяване. Той е проектиран с максимална прозрачност, свеждане до минимум на входа обструкция и предлага максимална защита на твърдите етикети за еднократна употреба и тагове в предизвикателни среди магазин.
Двупосочни сензори, интегрирани в SUMAX AM660 антени, граф на броя на посетителите, които влизат и напускат магазина. Това ви позволява лесно да се провери и коригира планиране на персонала и оптимизира производителността на магазин.
В случай на алармено събитие, SUMAX AM660 уведоми персонала за естеството на това събитие, така че могат да бъдат взети правилните мерки.
Когато сте свързани към Б ОСЪЗНАВАТ платформа, броя на посетителите и информация за управление на алармите ще бъде на линия за по-нататъшна обработка. Докладите могат да бъдат изпратени до вашата пощенска кутия, а информация може гъвкаво да бъдат интегрирани в съществуващите информационни системи за управление.
Дистанционна поддръжка гарантира оптимално функциониране при минимални разходи.
 

Няма коментари

Тук може да зададете вашите въпроси.

Публикувай коментар