Home »

 
 

НОВИНИ

 

тук ще намерите ценни съвети за …

21.03.2014 г.

Компанията предлага на българския пазар бариери и портална автоматика за врати. Паркинг бариери, битови бариери , бариери за натоварена работа и за битова употреба… Фирмата е дистрибутор на марки като Фаак, Бенинка, Ниче, О и О, Кейм, Паркхелфер, Сеа, БФТ.  По – голямата част от предлаганите на българския пазар бариери са италиански. В последно време, доста успешно се продават и китайски бариери. Италианските производители на бариери и портална автоматика са традиционно, добре представени в Европа. Бариерите китайско производство, в последно време се продават много успешно на пазара поради по- добрата си цена спрямо италианските бариери, а и качеството на китайските производители на бариери по нищо не отстъпва на това на италианските и европейските производители. Нещо повече, в последно време голяма част от фирмите занимаващи се с доставка и монтаж на аавтоматични бариери, предпочитат да предлагат на клиентите си бариери китайско производство, тъй като устройствата работят перфектно и не проявяват никакви дефекти. В последно време много от потребителите желаят да, направят подобрения на своите гаражни врати, портални или дворни врати. Китайските производители са се погрижили и за това. Компаниите произвеждащи бариери, обикновено предлагат и цялата гама от портална автоматика за дома, офиса и индустрията.

11.03.2014 с.

Сосиете де секюрите ООД , доставчикът на цялостни решения за мегапикселово видеонаблюдение , ще демонстрират своите цялостни решения, включително новото поколение 3 –мегапикселово видеонаблюдение вреалновреме HDR камери, решения за управление на видеонаблюдението на предприятия, заводи и големи компании с отдалечени един от друг офиси.Освен това и иновативната система за съхранение и компресиране на записите от видео камерите РАЙД, както и допълнителните й приложения.

Като един от малкото доставчици на качествени решение за сигурност, Сосиете де секюрите се доверява на на проверени и доказали надеждността си производители. Видеонаблюдението е област в, която е необходимо да се инвестират големи  капитали за да се произведе качествен и в същото време конкурентен на пазарните предизвикателства продукт. Производствения капацитет, на избраните от нас доставчици на DVR, CCTV, IPTV, NVR,  решения за видеонаблюдение, аналогови камери и цифрови камери, IP камери и видео рекордери, винаги отговаря на очакваниятя на нашите клиенти.Сосиете де секюрите ООД винаги спазва ангажиментите си за развитие нависококачествени продукт и за професионално IP наблюдение. Предлага на своите партньори, напълно интегрирани и  надеждни мегапикселови решения. За видео заснемане и контрол. Софтуери за анализ на видео записите или на видео стриима в реално време.

Ново поколение 3 мегапиксела камера за реалновреме HDR.Единствена Сосиете де секюрите ООД предлага видеонаблюдение с видео камери работещи в реалновреме ( 30 кадъра в секунда) зановатасисерия 3 –мегапикселови камери . В резолюциятана 2048 x 1536 при 30 FPS осигурявадо 2пътиповечеинформация в сравнение със стандартните HDTV камерите. Вграден с истинския HDR над 120 db , серията Игъл 3 MP камери, също осигуряват безупречни изображения при запис и реално време, дори и при много влошени условия на осветеност. Освентова, с помощтана компресията на видео запис  H.264, кодиране, потребителите могат да спестят до 27% честотна лента като същевременно се поддържа високо качество наизображението от видеонаблюдението. Било то в реално време или на запис. Заедно с други разширени функции, като например намаляване на засилено 2D/3D шум и повишаване качеството, новите 3 мегапикселови камери Игъл са идеалните решения за професионални приложения, включително и за банки , транспорт , производство, комуналниуслуги , и видеонаблюдение на градове.

Сосиете де секюрите ООДосигуряванови и завладяващи характеристики за IP видеонаблюдение и мегапикселово наблюдение. Поддръжка на интерактивни видео стени с решенията за видео запис и заснемане на  Сосиете де секюрите ООД, декодирането и показване на множество HD видеоклипове. В допълнение ,занапредналии вече завършени проекти, централизираната алармена системана Сосиете де секюрите ООД сеследи цялостното хардуерно  и софтуерно състояние на системата,на една от единствена платформа за контрол на операциите. Това ще облекчи поддръжката, и ще съкрати времето за реакция . Новият софтуер на Сосиете де секюрите ООД също така подобрява и зползваемостта чрез приемане на PIP , рибешко око , назад – напред, и кадърпокадър в живо наблюдение и режими на възпроизвеждане. Комбинирането на подходящи мегапикселови IP камери с удачни софтуери способни да компресират и архивират записите осигурява много по – надеждни решения за видео наблюдение. Видеонаблюдението предлагано на нашите партньори е мощен , но същевременно лесн за използване и администриране решение за професионално наблюдение и охрана на обекти от всякакъв тип…а

5 Фатални грешки при закупуване на система за Видео наблюдение

Платили сте висока цена за любителска система с камери за Видеонаблюдение Като независим консултант Аз наскоро консултирах  добре позната  верига за хранителни стоки  и открилх, че те са плащали изключително високи суми пари за видео камери и системи за видео наблюдение, които всъщност струват много по – малко от цената за която клиентите са я придобили.  Освен това начина по които са разположени камерите за видео контрол  са меко казано неправилни …

Доверете се на фирма, която има национално или поне локално добра репутация в сферата на видео камерите и охранителните системи. От полицията са заявили , че 80 % от камери за видеонаблюдение не са подходящи за разкриване на престъпления . Над 90 % от системите за видеонаблюдение са незаконни според ЗЗЛД . По-голямата част от тях са били инсталирани от ” професионални монтажни фирми ” . Може да смятате, че вашата локална или национално известна фирма изградила видео камерите е добра и може да й се доверите напълно . Дали сте от многото фирми похарчили средства за непревилно подбрани видео камери  или видеонаблюдение което не е подходящо за поставените от възложителя цели.

Изборът на Грешен обектив, за камерата за видео контрол

Ако вие или вашата инсталация  изберете  грешния обектива и има 80% вероятност, полицията  да не  може да използва вашите снимки в съда. След като решите какво искате да поставите под видеонаблюдение, е много важно да се направи оценка дали непременно са Ви необходими видео камери с варифолакни обективи или можете да ползвате и видеонаблюдение с фиксирани обективи.  Макар и с малко по – ограничени възможности видеонаблюдението с фиксирани обективи може да се окаже доста по – надеждно и удачно от сложните за настройка варифолакни обективи

Изборът на Грешен DVR
Инсталиране на DVR с твърде ниска резолюция отново означава, че вашата системаняма да бъде от  голяма полза при евентуално полицейско разследване или  преследване. Ако образите са неразпознаваеми или размазани и видео записите не са с достатъчно добра резолюция, това би могло да компроментира цялото видеонаблюдение.

Инсталирането на Незаконно видеонаблюдение
Инсталиране на система, която не е в съответствие със Закона за защита на личните данни ( ЗЗЛД ) и това може да доведе до  глоба от до 20 000 лева в зависимост от степента на нарушение.  Освен това  криминално досие, неограничени граждански вреди и кой знае още колко други обвинения.

09.03.2014 г.

От 6 до 9 март в IEC се състоя международното изложение за охрана – security … В изложението взеха участие фирми от цяла Европа, като очаквано най – много бяха участниците от страните от Балканския полуостров. Освен  фирми занимаващи се със техническа охрана, на изложението имаше и компании предлагащи физическа охрана – лична и на обекти,  както и инкасо услуги. Фирмите взели участие на изложението бяха малко над 40. На изложението бяха представени и показани много нови компании които тепърва ще навлизат на българския пазар. Участниците показаха много иновативни технологии свързани с борбата с тероризма и защитата на информацията.  Сградни системи за автоматизация и управление на електронните системи в бизнес сградите.

 

Няма коментари

Тук може да зададете вашите въпроси.

Публикувай коментар