Home »

 

КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

 

В Търговския / индустриалния сектор , нуждите на предприятията надхвърлят основната система физическа сигурност . Благодарение на разнообразието и сложността на повечето търговски / индустриални компании , системата за сигурност може да премине от просто да е твърде сложно.

Повечето от тези компании се комбинират за контрол на достъпа , видеонаблюдение и Intrusion системи да има цялостно решение за защита на техните хора и техните активи. Противопожарна защита също е задължителна част от системата за сигурност и безопасност, намерени в търговски / индустриални компании . Има голяма нужда от план за евакуация в случай на произшествия , пожар, разливи и т.н.

Търговски / Промишлени включва, но не се ограничава до : производство , строителство, търговски сгради , химически заводи и комунално да назовем само няколко .

предизвикателство
Има някои предизвикателства с този сектор , тъй като повечето компании трябва да отговарят на определени търговски / промишлени стандарти . Системите за сигурност и безопасност, трябва да бъдат надеждни с ъптайм близо до 100 %. Това изискване е изпълнено от нашите висока достъпност и възстановяване след бедствие компоненти. В допълнение, фирмите трябва да имат много специфична и добре дефиниран процес на евакуация и отчитане на техния персонал .

Други предизвикателства са открити инсталации и изключително горещи и / или ниски температури. Това изисква системни компоненти , които функционират в цяла широки граници на температура , влажност и излагането на чужди тела , такива като прах , мазнини и т.н.

Без значение колко разнообразен вашият бизнес е , всички тези въпроси и повече може да бъде решен с помощта на интегрирани решения от Tyco продукти за сигурност .

разтвор
Интегриран контрол на достъпа , видеонаблюдение, Системи за контрол на пожар
Един интегриран контрол на достъпа, видео наблюдение , проникване и система за противопожарна защита осигурява цялостно решение за търговска / промишлена дейност . Решения Tyco са добре позиционирани за този сектор на пазара с тяхната способност да се интегрират всички необходими компоненти.

Друго предимство , предлагано от системите за контрол на достъпа и видео контрол на достъпа  е отворена SDK ( Software Развитие Kit) за партньори или крайни потребители “специални или персонализирани интеграции .

Системи за контрол на достъпа Tyco осигуряват много богат набор от функции , като например управление на аларма с оператора на клиентите съобщения, antipassback , мобилизирането , охранителни зони, площ локаут , филтър клирънс , логично / физическо сближаване , високо ниво на разрешения и привилегии, за да контролирате кой има достъп до това, което и кога.

Повечето компании в този сектор започват да приемат американската правителствени стандарти като собствената си като интелигентни технологии карти, PIV , FIPS и т.н.

Използването на Сосиете де секюрите ООД да се справят със специфични случаи Търговския / Industrial сектор
Сосиете де секюрите ООД ” уникални характеристики правят идеални решения за този сектор :

Площ Lockout : позволява на системата за предотвратяване на всеки, който може да са били заразени в една област, за да влезе в друга област и по този начин го замърсяват . Това може да се изрази в огромен разход и загуба на време . Тази проста функция може да се спести време и пари и да оправдае инвестицията в една интегрирана система за сигурност Сосиете де секюрите ООД .

Клирънсът Филтър: е функция, която може да се използва в случай, в който на площ трябва да бъде заключен за целия персонал, с изключение на тези, които са квалифицирани . Това може да стане чрез промяна на нивото му клирънс от читателите , свързани с района, и не се налага да променяте разрешенията на отделни картодържатели . Това е един много ефективен начин за администратор по сигурността , за да се промени , който има достъп до зона, без да докосвате база данни на картодържатели .

Mobile четец : Читателят може да работи в нито един свързан ( жична или безжична) или прекъснати операции (с използване на локална база данни ) за транспортиране, класна стая или присъствието обучение , мобилизирането и т.н.

Видео Analytics : Използването на Tyco решения и някои видеоанализ от нашите партньори , някои компании са създали логически огради ; следи посоката на потока на трафика ( грешен начин ) , скоростта и размера на обектите , както и предмети , оставени да задейства всички аларми и / или събития, които да сигнализират проблеми на системата и на операторите .

С интегрирано решение от Tyco продукти за сигурност ние можем да осигурим доказан заявление за вашите уникални бизнес изисквания.

 Какви са продукти входна врата?

ACTentry продукти са предназначени за управление на достъпа до вашата сграда. В зависимост от решението инсталиран, вие ще бъдете в състояние да говори или говори с и да видим всеки събеседник на вашата врата. В допълнение към входна врата броят на продуктите се интегрират контрол на достъпа, за да ви позволи да издава оторизирани лица с карти или клечки за независим достъп.

LOGO

За да отговори на новите изисквания за управление за контрол на достъпа и спазване , както и да подкрепят все по-сложни политики , че това изисква , вашата организация трябва Cisco Secure System Control Access.

Вашето предприятие може да получат тези обезщетения от Cisco Secure System Control Access :

Получаване на подкрепа за две различни протоколи: RADIUS за контрол на достъп до мрежата и TACACS + за контрол на достъпа, мрежово устройство
Използване на няколко бази данни едновременно за максимална гъвкавост при прилагането на политиката за достъп
Насладете се на повишена мощност и гъвкавост за политиките за контрол на достъп, които могат да включват удостоверяване на различни изисквания за достъп
Вземи интегриран мониторинг, докладване и отстраняване на неизправности компоненти, достъпни чрез лесен за използване , уеб-базиран GUI
Използвайте Cisco Secure System Control Access да допълни съществуващата инфраструктура и подобряване на видимостта и контрола в рамките на домейна. Той предлага централизирано управление на политиките за достъп за администриране на устройството и за безжични и кабелни 802.1X сценарии за достъп до мрежата .

 

images-7.jpgМестни имоти
Ако имате комплекс от затворен тип дом аудио продукти трябва да отговарят на Вашите изисквания. Те имат домофонна или телефон монтирани вътре и запис на панела на вратата. Този пост панел има вградена клавиатура, която позволява достъп на ПИН код за оторизирани лица.

images (16)Търговски имоти
Двата аудио и аудио-видео продукти са подходящи за бизнес имоти. Разработен специално за аудио видео продукцията на МСП осигуряват високо качество, разходите ефективно решение за управление на достъпа до сградата чрез уюта на вашия офис компютър. Инсталационните разходи са минимални и не е прекъсване на нормален персонал дейност, тъй като окабеляване не се изисква и софтуер е инсталиран на всеки компютър, който изисква ACTentry V-IP.

 

 

 

Column 1/3

Column 1/3

Column 1/3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Няма коментари

Тук може да зададете вашите въпроси.

Публикувай коментар