Home »

 

Видеонаблюдение

 

‎IP Камери - ‎Видеонаблюдение Цени - ‎Камери - ‎IR Камери

kokokokoko

DVR

kok

БУЛЕТ  КАМЕРИ

DVR  ПЛАТКИ

 

Компанията Anvi технологии Ко ООД е създадена през 2003 г., която е водещ производител на продукти за сигурността  като CCTV камери, IP камери, DVR и аксесоари. Нашата система за доставки предоставя на клиентите бързо и качествени услуги.Благодарение на  нашия специализиран и ефективно производство и отдел за качествен контрол, ние можем да гарантираме, за да предложи на своите клиенти високо качество products.Ние  взимаме  извънредни мерки, за да се постигне удовлетвореност на клиентите. Нашият изключителен изследователски и развоен отдел работи усърдно по усъвършенстване на процедурите за масово производство, подобряване качеството на продуктите и на производителността и повишаване на конкурентоспособността на нашите продукти и технологии.Тези усърдни отдел също работи за развитието на следващото поколение

вандалоустойчива външна камера за видео наблюдение

куполна камера с фиксиран обектив

cnb

Камера ден/нощ, 720 ТВ линии, 1/5″ SONY 980H CCD + Effio+E3 DSPH, 0.008
lux (Color)/0.06 lux(B/W), механичен IR филтър (ICR), цифров шумов филтър
(DNRS), компенсация на фонова светлина (BHLC), екранно меню (OSiD), цифров
широк динамичен обхват (DDR), функции “огледало”/детекция на
движение/зоново маскиране, AUC/AWB, 13Vdc

за външен монтаж

камера с варифокален обектив

камера, корпусна, обектив, висока резолюция

камера с висока разолюция за качествео наблюдение

 

камера за експлозивни среди  подходяща за шредиращи машини

камера за експлозивни среди шредери

управляема камера за ден и нощ

PTZ камера с висока резолюция

Решения All-цел за видеонаблюдение

Продуктовата гама на Сосиете де секюрите ООД включва камери за наблюдение и записващи устройства за всички области и приложения. Ние доставяме пълен спектър от уникалните продукти в нашето портфолио, както и аналогови  видео технологии, както и IP видео наблюдение, обхващащо също така нашите иновативни хибридни решения, които съчетават аналогова технология с удобството на мрежовите технологии.

Ще откриете, че имаме всичко необходимо за решение за видео наблюдение с висока производителност. Последователна и постоянно развитие, премия за качество и изработка, не на последно място, хармоничното взаимодействие на компоненти в системите за видеонаблюдение от ABUS ще ви опази. Позволете си да се убеди от разнообразието на продукти, достъпни за всеки използване и всеки бюджет.

Как да изберете системния ден / нощ видимост за сигурност на дребно и видео с висока дефиниция са два примера на най-съвременни технологии на фотоапарата, които съществуват днес . Има и разнообразие от различни стилове на тялото , огради , както и функциите на фотоапарата , за да избирате. Някои технологии и камери стилове ще подхождат на вашия бизнес на дребно се нуждае от по-добри от другите. Body Style : Видео камери за наблюдение, са отбелязани различия във външния си вид . Куполни камери са по-подходящи за среди, където естетика и covertness е за предпочитане. Обикновено по-лек , по-компактен и елегантен в тяхното проектиране, куполни камери може да бъде правилният избор за вас. Dome настилки идват в ясна и пушени , последната от които крие посоката на обектива. Ако искате вашите клиенти да се забележат веднага камери в магазина ви , а след това се препоръчва да се избере един куршум , кутия , или вандал куполна камера . High- Definition Video : High – Definition ( HD ) видео има резолюция на дисплея на 720P или 1080P и съотношение 16:9 или 4:3 . Камери без HD качество могат да предложат мегапикселова резолюция до 16MP докато HD видео с максимална резолюция от 2.1MP . Въпреки това, видео със стандартна дефиниция често има по-ниски честоти на кадрите , което ограничава размера на детайла във всеки образ. HD видео осигурява изключителна яснота на изображението и детайлност в сравнение със стандартна дефиниция video.Day / Night функционалност : ден / нощ камери са в състояние да се види в пълна тъмнина , или изключително ниско осветена среда . По -скъпо, отколкото през деня камери IP , тази функция е изключително полезна за мониторинг след час , когато си на дребно магазин е затворен и светлините са изключване . Освен това, ден / нощ камери защитят външната повърхност на Вашия магазин през нощта, както и други ниски осветени места като паркинг и склад . Indoor / Outdoor Приложения: Ако работите с магазин самостоятелен намира на тротоара или се намират в открит мол, открит готов фотоапарат е силно препоръчително да се защитят от външната страна на вашия бизнес. Особено в случаите, когато крадец отдава на суичър с качулка след ходене в един магазин да ограби или открадне , да се получи ясна изстрел от тях извън преди те да имат шанс да се покрие е оръжието за пушене . На закрито камери са идеални за магазини в закрити молове , които нямат изход или входа водещи навън. Вандалоустойчиви камери: Някои вътрешни и външни модели идват с вандалски доказателство жилища за допълнителна защита на камерата. Тези Вандалоустойчиви камери предотвратяване крадци и нарушители от получаване на достъп до обектива , и са предназначени да издържат на физическо насилие и други форми на увреждане .

 

Фирмата е вносител на богата гама техника за видеонаблюдение. Официален представител на наложени и доказали се в световен мащаб марки. Системите за видеонаблюдение се делят основно на

- аналогови системи

- IP базирани или /цифрови/

 

Можем да разделим системите за видео наблюдение на 2 основни вида аналогови системи за видео наблюдение и IP или /цифрови/системи за видео наблюдение.  Аналоговите системи за видео наблюдение са най – масово използваните, респективно най – разпространените и достъпни системи.  Както повечето неща, така и тези предизвикват доста противоречия най – вече свързани с това кога трябва да се използват аналогови камери и кога цифрови  IP камери.

 

 

УПРАВЛЯЕМИ  КАМЕРИ

КОМПЛЕКТИ ЗА ВИДЕО  НАБЛЮДЕНИЕ

Сосиете де секюрите ООД предлага  видеонаблюдение за наблюдение на търговски предприятия

Видеонаблюдението  от Сосиете де секюрите ООД, позволява бързо локализиране на заплахите и предпазва хората  и материалните Ви активи. Ако се случи нещо , подробни записи ще Ви помогнат за да си отговорите на всички въпроси. Компаснията разполага с широка гама от камери и компоненти за видеонаблюдение, както и  аксесоари, това гарантира оптимално  решение за вашите специфични изисквания и бюджет за изграждането на перфектната система за видеонаблюдение .

Видеонаблюдение за търговията и промишлеността

Видеонаблюдението има неоценим принос към работата на фирмите, за добре замислената концепция за сигурност в индустриалния сектор видеонаблюдението помага неимоверно много на ползвателите му. В допълнение към класическите задачи за сигурност, като наблюдение на периметъра и опазване на външната ограда срещу вандализъм, проникване и промишлен шпионаж , видео системи могат също така да бъдат използвани за оптимизиране на процесите и за увеличаване на безопасността на труда. Освен това с помощтта на видео камерите и системите за видео заснемане и наблюдение, можете много бързо и лесно да анализирате грешките на служителите си. Това би допринесло за подобряване на продуктивността на работниците и респективно реализиране на повече печалби от страна на собстваниците и мениджмънта на компанията.

Сигурност за Вашия бизнес

Видео наблюдението не само ще ви помогне , ако възникне реален инцидент , но също може да се използва и като превантивна мярка, както и като доказателство при разследване и решаване на престъпления. Потенциалните нарушители избягват золумите пред видео камерите и това ги държи на  на разстояние от помещенията защитени с видео наблюдение. Видео камерите служат като инструмент който ще осуети всякакви престъпления на първо място. По време на критични ситуации , видеонаблюдението от вашата камера за наблюдение ще ви позволи да имате достъп до обобщена информация по всяко време, за да предприемете необходимите действия или да координирате намесата на персонала по сигурността или физическата охрана . След като настъпи произшествие , видеозаписите ви позволяват да се реконструирате събитията бързо и да изясните  обстоятелствата довели до конкретното проишествие или ситуация.

Всички решения – цел за видеонаблюдение

Продуктовата гама на Сосиете де секюрите ООД включва камери за наблюдение и записващи устройства за почти всички области и приложения . Ние предлагаме уникална и широка продуктова гама , която включва както аналогови видео технологии ( CCTV) така и IP – базирани системи за видео наблюдение , също и иновативни хибридни решения .

Тук откриете, че имаме всичко необходимо изграждане на видео наблюдение с висока производителност . Последователно и постоянно развитие на нашата продуктова гама, качествена изработка и не на последно място , хармоничното взаимодействие на компоненти в системите за видеонаблюдение.  Сосиете де секюрите ООД ще ви опази имуществото от посегателства и грабители. Позволете си да се убеди от разнообразието на продукти, достъпни за всякаква употреба и  и всеки бюджет.

 

  • Hellas    Cias    Paradox    Elkron   Visonic    Cqr   IR-euro-(new)   HoneywellMaximumSectron_Electronics   Focus-logo   Panasonic   Logo-avs-electronnica   Inferno_logo         Axis Communications   
 

Няма коментари

Тук може да зададете вашите въпроси.

Публикувай коментар