Home »

 
 

ЗА НАС

 

тук ще намерите ценни съвети за …

Фирма „СОСИЕТЕ  ДЕ  СЕКЮРИТЕ“ ООД  предлага консултиране, проектиране, изграждане и поддръжка на охранителни системи. Ако не знаете какво да направите за да защитите  имуществото си, ние с удоволствие ще Ви помогнем да направите правилния избор.

-         Видеонаблюдение

-         СОТ (Сигнално – охранителна техника )

-         Кнтрол на достъп и работно време

-         Бариери и портална автоматика

-         Пожариозвестяванe

-         GPSпроследяване и позициониране

 

Електроните системи за наблюдение, контрол и оповестяване  са най – подходящото средство да предпазите семейството и бизнеса си от набези на недоброжелатели.  Съвремените технологии дават възможност на всеки от нас да наблюдава и контролира своя дом, офис, търговско или промишлено  помещение.  Охранителните системи не просто Ви позволяват да спите спокойно, те създават добавена стойност и по – висока производителност на бизнеса Ви.

 

Видеонаблюдение, камери за наблюдение, охранителни камери, СОТ, контрол на достъп, бариери, чип карти, магнитни карти, чипове, пожароизвестяване, електронно заключване, портална автоматика, домофони, видео домофони, аудио домофони, портална автоматика, гаражни врати, ролетни врати, секционни врати, автомати за врати, апарати за плъзгащи се врати, апарати за портални врати на панти

 

Няма коментари

Тук може да зададете вашите въпроси.

Публикувай коментар