Home »

 

БЕЗЖИЧНИ КАМЕРИ

 

Безжична камера Systems

Безжични системи за камери за сигурност на камера за видеонаблюдение Плюсове състоят на безжичен предавател и приемник антени и позволяват затворени камери верига или камери IP сигурност, за да предават сигнала на безжичната мрежа с помощта на 5.8 Ghz сигнал до 4 мили. Тези системи се използват в ситуации, когато кабел драгиране не е практично или е забранителни разходи .

Системи от камери на WIFI – EN96510 и WIFI – NAN72B безжична сигурност са нови високопроизводителни цифрови безжични камери за сигурност, системи за предаване . Това са най-популярните и най- препоръчваните нашите системи. Тези безжични системи предлага изключителна видео предаване на данни с помощта на 5.8GHz и 2.4Ghz честоти. Те са направени за дълги разстояния използване на открито с пряка видимост между предаване и приемане на антените . Кликнете тук, за да прочетете повече за безжични системи за камера превъртете надолу или по-ниска от тази страница . Ние също имаме някои разположение , за да видите тук на реални безжични инсталации изображения.
Моля, посетете тази страница, ако търсите мрежа IP камери с вграден

Ние предлагаме селекция от пресечена безжични външни камери за сигурност за защита на вашия дом с видео наблюдение . Нашите уеб-базирани външни охранителни камери са оборудвани с регулируем детектор за движение , който задейства системата си за домашно сигурност , за да се осигури висока резолюция на дневни / нощни снимки за наблюдение.

Нарушители са заснети на видео наблюдение , която се съхранява в цифров DVR за сигурно гледане. Това може да помогне на полицията в бързо разрешаване на инциденти, без да е необходимо за достъп до DVR . .

Фуражи видеонаблюдение Безжичната открит IP камерата е на разположение в интернет и с приложение за смартфон .

Нашата марка безжична камера платформа осигурява високо ниво на шифроване на безжичната връзка за сигурен гледане и безпроблемно се интегрира с всички външни охранителни камери .

Можете да настроите безжичната открит камерата сигурност, за да се активира в определено време или след откриване на движение.
Ние тогава можете да изпратите текстово съобщение с видео уведомлението, така че можете да получите достъп до видео емисия за сигурна гледане.
Можете да поставите вашия открит охранителна камера в критични места, за да следи врати и да видим децата , идващи у дома от училище, или проверете при един домашен любимец.
Можете също така да поставите открит охранителна камера на места, които ви позволяват да наблюдава всички области на вашия двор през нощта и през деня.
Ако един нарушител извърши престъпление във вашите помещения , нашите уеб-базирани външни охранителни камери могат да осигурят за видео наблюдение за властите , и това може да помогне в бъдеще прокуратурата.

Wireless Security Surveillance Camera

Безжичнo нощно виждане – външни охранителни камери са отличен избор при осигуряването на сигурност и наблюдение наблюдение за бизнеса, така и жилищни райони , така. Последните съвременни технологии в производството охранителна камера са довели до по- високо качество на продуктите с много интересни функции на достъпна цена. Нека да разгледаме някои от функциите, налични за безжично нощно виждане външни охранителни камери и как те функционират.

Преди да говорим за безжични нощно виждане външни камери за сигурност , които трябва да се изяснят или да направите разликата между това, което се има предвид под ” нощно виждане ” камера и ден / нощ камера . Във вътрешността на камерата е електронен сензор нарича  CCD . Понякога друго електронно устройство, наречено – метал оксид полупроводник – или CMOS се използва вместо CCD . Както CCD -те години и целта на ООП е да превръща светлината в електрони , които могат да бъдат наблюдавани или манипулирани за създаване на цифрови изображения. Всяко устройство има свой ​​собствен набор от ползи и вреди , но повечето охранителни камери наемат използването на CCD , особено когато изображенията се изисква, когато има малко или няма налична видима светлина.

Това е вярно, защото CCD-та могат да бъдат произведени , които са много чувствителни към светлина, толкова чувствителни в това, че те могат да произвеждат изображения от най-малко интензитета на светлината , с които разполага по безлунна нощ в чистия въздух , което е приблизително 0.0018 лумена . Лумен е единица, което се използва за обозначаване на интензитета на светлината . A пълнолуние в ясна нощ в географски области извън тропиците произвежда светлинен интензитет от приблизително 0.29 лумена . От друга страна, пълна дневна светлина, че не е пряка слънчева светлина произвежда 10 000 до 25 000 лумена . Камери , направени с тези чувствителни CCD обикновено се наричат ​​ден / нощ камери , не нощно виждане камери . Тези камери са предназначени за производство на изображения в условия с много малко светлина ( много ниска ) , но не могат да произвеждат изображения при пълна тъмнина . Охранителни камери , които могат да произвеждат изображения в пълна тъмнина , се наричат ​​нощно виждане или инфрачервени камери за сигурност .

Интересното е, сензор CCD матрица , който се използва за заснемане на изображения от видимата светлина също е присъщо състояние да улови изображения , направени от инфрачервена (IR ) светлина. Инфраред – IR  светлина често се мисли като изображенията , произведени от топлинното излъчване на обектите , обаче , охранителни камери използват това, което се нарича в близост до инфрачервения спектър . Тази светлина е в дължината на вълната от 0,8 до 1,2 микро метра и е невидима за човешкото око . Въпреки това, безжична камери за нощно виждане открит за сигурност може да “вижда ” тази светлина точно като видима светлина и следователно са в състояние да произвежда висококачествени изображения от него. Единствената разлика е , че изображенията , произведени са едноцветни или ” черни и бели . “

Как безжични нощно виждане външни охранителни камери осветяват тяхната целева област? Съоръжения за нощно виждане камери за сигурност , обикновено имат поредица от инфрачервени светодиоди или инфрачервени светодиоди, които са разположени около външната страна на обектива на камерата . Тези светодиоди произвеждат светлина, но само IR светлина в близост до инфрачервения спектър ; точната светлина, която на CCD-та по своята същност са чувствителни към . Следователно, за да безжични нощно виждане външни охранителни камери тези светодиоди в същност произвеждат прожектор , която блести на целевата зона и да го светне за камерата, докато в същото време , че човешкото око не може да се открие наличието на всяко осветление . Като цяло , толкова повече индикатори , които обграждат обектива на камерата , по-нататъшното обхвата на IR камерата , до точка . Premium камери за нощно виждане, могат да имат ефективни диапазони на до 300 метра. Това е важно да се знае какво дистанцира вие ще искате да се покрива с вашите безжични нощно виждане външни камери за сигурност, така че можете да закупите камера с ефективен обхват .

Безжични нощно виждане външни камери за сигурност все още се нуждаят от някои кабели. Когато се отнася до ” безжичен” камера , обикновено означава камерата предава своите изображения на приемник чрез радиовълни . Това елиминира необходимостта от коаксиален кабел, за да се управлява от всяка камера на процесора . Въпреки това, камерите все още се нуждаят от инсталация , която им осигурява необходимата мощност за работа.

Безжични нощно виждане външни охранителни камери идват с разнообразие от функции и аксесоари. Камерите могат да тиган, накланяне и мащабиране , те могат да записват не само видео , но и аудио , и те идват в различни размери , форми и видове , както добре. В допълнение, системата може да бъде в мрежа и гледа навсякъде, където има достъп до интернет .

Малко системи за сигурност може да предложи мир на ум, тъй като постоянно наблюдение, предвидено по безжичен нощно виждане външни охранителни камери .

 

Няма коментари

Тук може да зададете вашите въпроси.

Публикувай коментар


 

ПРОМОЦИИ